Dissabate 15 de juny

15.00h - 3.00h

Afterlife

OFFWEEK  torna a dur Tale Of Us, els fundadors de Afterlife, a Barcelona. El dissabte 15 de juny, vine al Parc del Fòrum, encén els teus sentits i submergeix-te en l'experiència immersiva de Afterlife. L'esdeveniment comença amb els showcases de 19.26, Kasia i Recondite (Live). A continuació, Chris Avantgarde B2B Rebuke i Argy B2B Kevin De Vries oferiran sets consecutius.

A mesura que avanci la nit , hi haurà dues emocionants actuacions especials: Anyma presenta "Genesys" i MRAK presenta "We Don't Follow", abans que Tale Of Us es reuneixi per a oferir un final transcendental.

Afterlife a Barcelona promet ser una odissea musical sense igual, amb uns efectes visuals captivadors creats amb les tecnologies més avançades i una producció d'àudio impecable.

No et quedis sense la teva entrada

La experiencia premium incluye acceso a una plataforma elevada privada, que ofrece las mejores vistas del escenario. No solo eso, sino que también tendrás acceso a un bar exclusivo y a baños separados. Los boletos premium no incluyen acceso al backstage.

Programació: